Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
41 berichten.
Danielle schreef op om 10:08 am:
Ik kan het van harte aanraden om een trip naar Budapest door Anna te laten regelen.
Budapest is een mooie stad waar heel veel te zien en te doen is, 4 dagen is eigenlijk niet genoeg. Maar met de uitgebreide tips en adviezen van Anna en de trips die ze desgewenst regelt is goed geregeld en ga je zorgeloos op reis.
Het appartement is netjes verzorgd, alles is aanwezig en centraal gelegen. Binnen 15 minuten ben je met de diverse trams in het centrum.
Kortom, voor herhaling vatbaar.
Daniel en familie schreef op om 11:06 pm:
In april hebben we een familie-uitje georganiseerd en zijn we naar Boedapest afgereisd. We hebben 5 dagen in dit goed uitgeruste appartement vertoeft. Anna was een zeer goede gastvrouw die ons wegwijs heeft gemaakt in de buurt, maar ook naar de mooie plekjes in het centrum. We zijn zelfs naar een wijnfestival gegaan in een dorpje nabij Boedapest dat je op je zelf nooit zou ontdekken. Het appartement ligt in een rustige buurt niet ver van het centrum en vlak bij de Donau. Het centrum is goed te voet te bereiken, maar ook eenvoudig met de tram of metro. We waren zeer onder de indruk van de schoonheid van deze stad en kunnen een reis naar Boedapest van harte aanbevelen.
Maikel schreef op om 1:12 pm:
Afgelopen week in het appartement van Anna verbleven, ik kan niks anders zeggen dan dat het geweldig was! Zoals vele al schrijven, heeft Anna ons ook enorm veel tips gegeven en dingen geregeld, helemaal top! Ook Budapest was weer geweldig, veel leuke dingen gedaan en prachtig weer gehad. Budapest heeft enorm veel te bieden, zo zijn we een dag naar het oude badhuis geweest, terwijl we de dag ervoor de ondergrondse grotten aan het verkennen waren! Zeker weer voor herhaling vatbaar, ik kan het iedereen aanraden om een een van Anna's appartementen te verblijven!
Koen en Saskia schreef op om 8:08 am:
Het verblijf in Anna's apartment was volop genieten. Door haar goede tips gingen we zorgeloos op reis. Haar zoon Arman ontving ons zeer hartelijk op de Dandar Utca. De eerste dag deden we een citytour die Anna voor ons geregeld had. Met een minivan bezochten we binnen notime de mooiste, maar te voet moeilijk bereikbare hotspots in de stad. De dagen erna hebben we musea bezocht, heerlijk gegeten en op aanraden van Anna een wijnproeverij gedaan - een unieke ervaring. We komen snel weer terug!
Arjen schreef op om 12:11 pm:
Als ervaringsdeskundige :-) kan ik het appartement op de Mester Utca zeker aanbevelen! Na 9 maanden in dit appartement verveelt de stad, de ligging en het appartement nog steeds niet. Redelijk centraal gelegen, tram en metro zijn vlakbij, en alles is aanwezig. Aanrader is om een fiets te huren en zo de stad te verkennen (bijvoorbeeld bij http://dynamobike.com/). Dit is echt ideaal en steeds meer mensen fietsen in de stad dus automobilisten letten er ook steeds beter op. Anna hartelijk dank voor het verblijf de afgelopen maanden en kősi aan Zsuzsanna voor al haar goede zorgen!