Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
49 berichten.
Maikel heeft geschreven op om 1:12 pm:
Afgelopen week in het appartement van Anna verbleven, ik kan niks anders zeggen dan dat het geweldig was! Zoals vele al schrijven, heeft Anna ons ook enorm veel tips gegeven en dingen geregeld, helemaal top! Ook Budapest was weer geweldig, veel leuke dingen gedaan en prachtig weer gehad. Budapest heeft enorm veel te bieden, zo zijn we een dag naar het oude badhuis geweest, terwijl we de dag ervoor de ondergrondse grotten aan het verkennen waren! Zeker weer voor herhaling vatbaar, ik kan het iedereen aanraden om een een van Anna's appartementen te verblijven!
Koen en Saskia heeft geschreven op om 8:08 am:
Het verblijf in Anna's apartment was volop genieten. Door haar goede tips gingen we zorgeloos op reis. Haar zoon Arman ontving ons zeer hartelijk op de Dandar Utca. De eerste dag deden we een citytour die Anna voor ons geregeld had. Met een minivan bezochten we binnen notime de mooiste, maar te voet moeilijk bereikbare hotspots in de stad. De dagen erna hebben we musea bezocht, heerlijk gegeten en op aanraden van Anna een wijnproeverij gedaan - een unieke ervaring. We komen snel weer terug!
Arjen heeft geschreven op om 12:11 pm:
Als ervaringsdeskundige :-) kan ik het appartement op de Mester Utca zeker aanbevelen! Na 9 maanden in dit appartement verveelt de stad, de ligging en het appartement nog steeds niet. Redelijk centraal gelegen, tram en metro zijn vlakbij, en alles is aanwezig. Aanrader is om een fiets te huren en zo de stad te verkennen (bijvoorbeeld bij http://dynamobike.com/). Dit is echt ideaal en steeds meer mensen fietsen in de stad dus automobilisten letten er ook steeds beter op. Anna hartelijk dank voor het verblijf de afgelopen maanden en kősi aan Zsuzsanna voor al haar goede zorgen!
Jan en Lenie Jansen heeft geschreven op om 9:53 am:
Beste Anna,
Na een hartelijk ontvangst bij jou in Eindhoven met nog wat extra adviezen over het verblijf in Budapest hebben we van 10 mei t/m 19 mei weer kunnen genieten van deze geweldige stad. Budapest is voor mij en mijn vrouw zeker niet onbekend omdat mijn moeder van Hongaarse afkomst is en ik zelf de stad al zeker 40 maal heb bezocht .Echter de laatste keer weer zo'n 15jaar geleden .Wat is de stad veranderd na die jaren en wat is hij toch geweldig, zeg overweldigend en fascinerend .Dit keer hebben we het Parlement ook van binnen bekeken en heeft diepe indrukken achter gelaten .In Szentendre hebben we het kunstenaarsechtpaar István en Anna Regös gesproken en het werk van István in het plaatselijk Museum bekeken. In Budapest zelf veel bijzonder gebouwen kunstwerken en ander bezienswaardigheden bezocht .We waren ook zeker heel tevreden over het appartement van alle gemakken voorzien met een goede verbinding naar het centrum van de stad, snel per metro of tram te bereiken en ook met de gemeentelijk boot als verrassing een geweldig uitzicht op alle gebouwen langs de Donau en een leuke bootreis voor bijna niets. Kortom we hebben weer genoten.
Bedankt en zeker tot een volgende keer .Een kedves viszontlátásra ,
Jan en Lenie Jansen
Marijke en Karel Baijens heeft geschreven op om 5:04 pm:
Weer zijn we een geweldige ervaring rijker. Vooral met hulp van de uitgebreide informatie vooraf , konden we onze kostbare uurtjes goed besteden. Er waren zoveel mogelijkheden aangeboden, dat we een keuze hebben gemaakt. De citytour was prima, met een uitstekende gids. De indruk was meteen, dat we te maken hadden met een stad met een enorme historie. Indrukwekkende, prachtige gebouwen. Zoveel top - architectuur, die iets vertelt over het verleden en toch is er een link naar het heden. De stad leeft intens. De boottrip over de Donau 's avonds, de rondleiding door het Parlement, de gezellige cafeetjes en lekkere eetadresjes , geweldig! En natuurlijk was het na een enerverende dag , heerlijk om weer te landen in het super comfortabele en schone appartement van Anna. Dank je wel Anna voor dit weekend, dat mede door jouw hulp gewoon TOP was. Dit smaakt naar meer!!!

Marijke en Karel Baijens.