Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
55 berichten.
Henk Kreukniet heeft geschreven op om 4:19 pm
Ik was, sinds lang weer eens voor een weekje ,veel te kort , in mijn geliefde Budapest . Mede door het heerlijke appartement van Anna ,echt een aanbeveling waard ,wil ik zo spoedig mogelijk weer terug !!! 🎶🎶🎶🎶
Elly Wipprecht & Gerard Klijn uit Bükkösd heeft geschreven op om 4:36 pm
Na twee maanden terug voor nog een weekeinde Boedapest. Ook al is het herfstachtig en is het te fris voor een terrasbezoek. Toch zijn er genoeg alternatieven. Een bezoek aan het Filosofenpark en dan door naar de Burcht, er wordt nog steeds gebouwd. En de wijk wordt steeds mooier. Dit vinden ook de toeristen, het is druk bij de Burcht en het Fisherman’s Bastion. Dankzij de insider’s tip van Anna uitstekend gegeten. Het appartement is luxe ingericht, heeft goede bedden en is goed bereikbaar. We hebben weer een voortreffelijk verblijf gehad dankzij de service en goede tips van Anna.
Herman en Anita Winnemuller uit Beuningen heeft geschreven op om 6:58 pm
Heerlijke dagen gehad in Budapest. Dankzij Anna is dit mogelijk gemaakt. In overleg met Anna hebben wij een progamma samen gesteld. Een rondleiding door Budapest met Agens Hursányi. Avond boottocht over de Donau, heerlijke wijn proeverij. Anna’s appartement is gelegen vlakbij het centrum. Met de tram ben je binnen 15 min. overal.
Romy heeft geschreven op om 2:19 pm
Januari 2022

We hebben vier fantastische dagen in Anna's Appartment gehad, en hebben niets dan lof!

Het appartement was brandschoon, modern en gelegen op een ideale locatie.

Een zeer welkom ontvangst, en de persoonlijke tips van Anna maakten het bezoek aan Budapest één om niet snel te vergeten.

We hopen zeker nog eens terug te komen!
Ine Knuever uit Eindhoven heeft geschreven op om 9:25 pm
Met dank aan Anna!
Een geweldig verblijf in haar appartement en alles wat zij geregeld had was TOP.
Een nederlandstalige gids, Agnes, die enorm veel wist te vertellen over de geschiedenis van Budapest, maar ook alle weetjes en leuke plekjes.
Een stad van contrasten. Geschiedenis en hedendaagse cultuur 👏😅👌