Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
50 berichten.
Cisca Ansem uit Amsterdam |Gyümölscény heeft geschreven op om 3:37 pm
Weer eens een drietal nachten bij Anna verbleven in het Appartement aan de Dandar utca. Een lekkere uitvalsbasis voor een heerlijk bezoek aan Budapest. Het blijft een fantastisch mooie stad. Ook in deze bizarre maar ook bijzondere tijden. Heerlijk rustig. Genieten om de ‘National Gallery’ ’ te bezoeken en op je gemak door de zalen te dwalen. Ook zomaar het parlement bezocht op de dag dat we het bedachten. Eerder lukte het nooit om kaarten te krijgen. Kortom, geen gek idee om de stad weer eens te bezoeken.
Jan en Wilma vd hout uit Veldhoven heeft geschreven op om 9:28 am
Juni 2019 -Wij sluiten ons helemaal aan bij de andere recensies vol lof over alles en het welkom in het mooie appartement , ook wij hebben genoten van de prachtige stad Boedapest en de plekken die Anna heeft aangeraden .

Veel dank Anna voor alles ( Top )

Gr Jan en Wima vd Hout ...
Mike & Danielle van Rooij uit Eindhoven heeft geschreven op om 6:58 pm
Wij zijn afgelopen carnavalsvakantie naar het appartement van Anna gegaan met onze 2 kids. Het was een heerlijke mooie week en hebben genoten van de mooie stad en het heerlijke appartement van Anna. Vooraf hebben we veel tips gekregen van Anna en heeft zij diverse excursies voor ons gereserveerd o.a. boottocht over de Donau. Ook heeft Anna diverse restaurants voor ons besproken. We hebben veel gezien, veel gelopen...wat een mooie stad. De kids (12 en 15) hebben het ook heel leuk gehad. Kortom, voor herhaling vatbaar om nog eens terug te gaan naar Budapest. Anna bedankt voor alles, het was top!
Linda heeft geschreven op om 5:30 pm
Hoi Anna!

Budapest was geweldig! De uitzichten op en vanaf de Donau waren oogstrelend! Onder de indruk van het parlementsgebouw, ook de rondleiding gedaan, indrukwekkend! De mensen waren bijzonder vriendelijk, heerlijk gegeten en gedronken met als hoogtepunt de wijnproeverij!! We hebben genoten en gelachen, de gastheer deed het top, wat een lieve, grappige en aimabele man! Echt superbedankt voor je interventie, ik heb al veel mensen over jou, je appartement, de wijnproeverij en Budapest verteld!
We komen zeker terug, mooie herinneringen gemaakt.

Lieve groetjes,
Linda Bruggeling
Jos Poppelaars uit Berlicum heeft geschreven op om 10:08 am
Van 26-8-2018 tot 2-9-2018 waren we te gast in het appartement van Anna,vlak bij het centrum van Budapest.Een ruim appartement met alles erop en eraan,airco en flesjes water en schnapps in de koelkast.
We waren door Anna zowel mondeling als per mail goed voorbereid op de vele mogelijkheden die de stad ons te bieden zou hebben.
De eerste avond had ze voor ons in het prachtig gelegen Halaszbasthya restaurant in de burcht met uitzicht over de Donau en de stad een tafeltje geregeld in een prive nisje.
De volgende dag een privé rondleiding door de stad met een Nederlandssprekende gids ,waarna we de rest van de week snel onze weg konden vinden.Er valt in deze stad veel prachtige cultuur te bewonderen en ook het eten was met de tips van Anna top.
Kortom een heerlijke week en voor ieder aan te raden.