Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
J. Herijgers uit Baarle Nassau schreef op om 8:42 am
Wij hebben een bijzonder prettig verblijf gehad in Anna’s appartement tijdens de WK atletiek in Boedapest. Het was een bijzonder warme week en vooral de airco was dan erg fijn bij terugkomst in het appartement. Naast het bezoeken van de wedstrijden hebben we ook nog veel gebruik kunnen maken van de tips van Anna. Ook was het erg handig dat wij de sleutel en de OV kaarten al op Eindhoven AirPort overhandigd kregen. Hartelijk dank Anna voor je goede zorgen en service . Het was een fantastische week
Teuwen uit Utrecht schreef op om 7:47 am
Naar Budapest

Als operaliefhebbers maken we jaarlijks een stedentrip. Dit jaar hadden wij gekozen voor de opera Madam Butterfly, die werd uitgevoerd in het prachtig gerenoveerde gebouw De Hongaarse Staatsopera.
Omdat we bij zo’n stedentrip binnen een beperkt aantal dagen zoveel mogelijk willen ervaren van een stad op het gebied van kunst en cultuur, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Reisboekjes bekijken, internet afstruinen, het kost allemaal tijd en dan nog is het een klus om de juiste keuzes te maken. Dit jaar was dat anders. Een bezoekje aan Anna Balasz heeft ons zeer geholpen met het verwezenlijken van onze wensen. Anna gaf ons prima uitleg over het gebruik van het openbaar vervoer en de bezienswaardigheden in Boedapest. De culinaire tips waren echt allemaal echt toppie. Tot slot nog een aantal opmerkingen over ons verblijf in het appartement van Anna Balsz. De ligging van het appartement is prima, een rustige wijk, dicht bij het centrum en dicht bij het openbaar vervoer. Een ruim appartement, met alle nodige faciliteiten en vooral schoon! De wijn stond klaar, kortom we voelden ons welkom.
Helma Cremers uit Urmond schreef op om 3:27 pm
4 superfijne dagen gehad in het prachtige Budapest. Het appartement van Anna is heel fijn en netjes, dichtbij metrostation en het centrum. Alles wat je nodig hebt, is er aanwezig. Onder het appartement is er een fijne bakker die lekkere belegde broodjes verkoopt, ideaal als ontbijt.
De communicatie met Anna verloopt heel goed, ze vraagt naar je interesses en geeft aan de hand daarvan hele goede tips wat te doen, waar te eten en wat te zien. De bekende toeristische attracties zijn natuurlijk allemaal mooi maar ga vooral ook eens wat dieper Buda en Pest in, laat je verrassen door deze prachtige stad!
Henk Kreukniet schreef op om 4:19 pm
Ik was, sinds lang weer eens voor een weekje ,veel te kort , in mijn geliefde Budapest . Mede door het heerlijke appartement van Anna ,echt een aanbeveling waard ,wil ik zo spoedig mogelijk weer terug !!! 🎶🎶🎶🎶
Elly Wipprecht & Gerard Klijn uit Bükkösd schreef op om 4:36 pm
Na twee maanden terug voor nog een weekeinde Boedapest. Ook al is het herfstachtig en is het te fris voor een terrasbezoek. Toch zijn er genoeg alternatieven. Een bezoek aan het Filosofenpark en dan door naar de Burcht, er wordt nog steeds gebouwd. En de wijk wordt steeds mooier. Dit vinden ook de toeristen, het is druk bij de Burcht en het Fisherman’s Bastion. Dankzij de insider’s tip van Anna uitstekend gegeten. Het appartement is luxe ingericht, heeft goede bedden en is goed bereikbaar. We hebben weer een voortreffelijk verblijf gehad dankzij de service en goede tips van Anna.