Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
51 berichten.
Ine Knuever uit Eindhoven heeft geschreven op om 9:25 pm
Met dank aan Anna!
Een geweldig verblijf in haar appartement en alles wat zij geregeld had was TOP.
Een nederlandstalige gids, Agnes, die enorm veel wist te vertellen over de geschiedenis van Budapest, maar ook alle weetjes en leuke plekjes.
Een stad van contrasten. Geschiedenis en hedendaagse cultuur 👏😅👌
Cisca Ansem uit Amsterdam |Gyümölscény heeft geschreven op om 3:37 pm
Weer eens een drietal nachten bij Anna verbleven in het Appartement aan de Dandar utca. Een lekkere uitvalsbasis voor een heerlijk bezoek aan Budapest. Het blijft een fantastisch mooie stad. Ook in deze bizarre maar ook bijzondere tijden. Heerlijk rustig. Genieten om de ‘National Gallery’ ’ te bezoeken en op je gemak door de zalen te dwalen. Ook zomaar het parlement bezocht op de dag dat we het bedachten. Eerder lukte het nooit om kaarten te krijgen. Kortom, geen gek idee om de stad weer eens te bezoeken.
Jan en Wilma vd hout uit Veldhoven heeft geschreven op om 9:28 am
Juni 2019 -Wij sluiten ons helemaal aan bij de andere recensies vol lof over alles en het welkom in het mooie appartement , ook wij hebben genoten van de prachtige stad Boedapest en de plekken die Anna heeft aangeraden .

Veel dank Anna voor alles ( Top )

Gr Jan en Wima vd Hout ...
Mike & Danielle van Rooij uit Eindhoven heeft geschreven op om 6:58 pm
Wij zijn afgelopen carnavalsvakantie naar het appartement van Anna gegaan met onze 2 kids. Het was een heerlijke mooie week en hebben genoten van de mooie stad en het heerlijke appartement van Anna. Vooraf hebben we veel tips gekregen van Anna en heeft zij diverse excursies voor ons gereserveerd o.a. boottocht over de Donau. Ook heeft Anna diverse restaurants voor ons besproken. We hebben veel gezien, veel gelopen...wat een mooie stad. De kids (12 en 15) hebben het ook heel leuk gehad. Kortom, voor herhaling vatbaar om nog eens terug te gaan naar Budapest. Anna bedankt voor alles, het was top!
Linda heeft geschreven op om 5:30 pm
Hoi Anna!

Budapest was geweldig! De uitzichten op en vanaf de Donau waren oogstrelend! Onder de indruk van het parlementsgebouw, ook de rondleiding gedaan, indrukwekkend! De mensen waren bijzonder vriendelijk, heerlijk gegeten en gedronken met als hoogtepunt de wijnproeverij!! We hebben genoten en gelachen, de gastheer deed het top, wat een lieve, grappige en aimabele man! Echt superbedankt voor je interventie, ik heb al veel mensen over jou, je appartement, de wijnproeverij en Budapest verteld!
We komen zeker terug, mooie herinneringen gemaakt.

Lieve groetjes,
Linda Bruggeling