Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
50 berichten.
Margriet heeft geschreven op om 7:22 pm
Beste buren in het vliegtuig,

Wat een mooie site hebben jullie! We hebben een geweldige tijd gehad in Budapest. Dank voor alle goede tips!

Groetjes, Margriet
Dick en Keet de Waal heeft geschreven op om 9:14 am
Beste Anna,

We hebben een geweldige week in Budapest doorgebracht, mede door het supermooie appartementI waar we zaten, van alle gemakken voorzien en op loopafstand van metro, tram en winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Ook appartement II, waar een vriend van ons verbleef, is supermooi ingericht. Wat een smaak!!De Ideal City tour, die je voor ons geregeld had is een aanrader. We hadden trouwens een geweldige gids.Ook de openbaar vervoerkaart, die je voor ons al op de tafel had klaargelegd is een uitkomst. Het openbaar vervoer is goed geregeld in Budapest!.De champagne die koud voor ons klaar stond smaakte uitstekend, heel leuk! Ik zal een ieder die van plan is naar Budapest te gaan naar jouw site verwijzen, want een mooier verblijf dan in één van de appartementen kan ik me niet voorstellen en je hoeft maar iets te vragen en je regelt het. Bedankt voor een gweldige herinnering aan Budapest. Dick en Keet de Waal
anna heeft geschreven op om 7:40 pm
"Het was een prachtige ervaring Budapest te "beleven" vanuit een supermooi appartement op loopafstand van de Metro. De tips van Anna waren stuk voor stuk de moeite waard. Budapest wordt niet voor niets het Parijs van het Oosten genoemd. Als je een paar dagen de tijd hebt gewoon doen zouden wij willen zeggen.
Barbara en Paul de Beer Stein"
Licisca Kruse en Jacques Teuwen heeft geschreven op om 11:12 am
Begin januari hebben we Budapest bezocht. De persoonlijke adviezen van Anna, ( van NaarBudapesst)hebben ons de mooiste plekjes, beste restaurants, winkeltjes enz van Budapest laten zien. Een wereldstad.
Geweldige opera een must voor iedere muziekliefhebber.

Het gastenverblijf van naar Budapest is uniek te noemen. Schoon, modern en comfortabel. Een prima ligging, in no time in de binnen stad. Prijs-kwaliteits verhouding zeer goed.

Een aanrader voor liefhebbers van steden trips.

Licisca & Jacques
Hendrik, Marjon heeft geschreven op om 6:03 pm
We zijn in oktober 2011 vijf dagen in het app geweest. Accommodatie ziet er echt keurig verzorgd uit. De ligging tov metro maakt de hele stad binnen handbereik. Anna heeft veel tips geleverd. Laat Anna een rondtoer door de stad organiseren en je hebt echt een topdag. Budapest was ook voor onze 2 meiden (groep 7 en 8) erg interessant. Een prachtig zwembad, zoals we dat in nederland niet hebben, een prachtcircus, goede metro, veel shops en bijzonder veel cultuur maakt Budapest erg geschikt voor een gezinsreis. Vliegen met wizzair.air kan ik tevens aanbevelen.