Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
Kathy Grellmann schreef op om 8:12 pm
We spent 4 days in Budapest at one of the Naar Budapest apartments. Anna was fantastic in helping me organize my trip including arranging a tour with and evening boat tour. It took the stress of trying to communicate in Hungarian and was also pre arranged so we could start our trip early the next day.Coming from the airport there were easy directions via the tram with a 5-10 minute walk to the apartment. It is not in the center but easy to get to once you figure out the transportation. We went to both the baths, saw a string/organ performance and ate very well. We loved coming back to a well equipped apartment to relax,and regroup. It was clean, modern and had wifi.
Jelmer schreef op om 1:56 pm
Heel mooi appartement, voor een prima prijs. Niet direct in het centrum maar met openbaar vervoer ben je er in 5 minuten wandelen en 5 minuten met de tram.
In het appartement was echt overal aan gedacht.
En Budapest is gewoon een heerlijke stad.
Michel Peels schreef op om 4:11 pm
Wij zijn in januari 2014 een lang weekend naar het mooie Budapest geweest en overnacht in appartement nr.2.
De ligging van het appartement is zeer gunstig, je kan tram 2 pakken naast de Donau, en zo kom je gemakkelijk in het centrum bij de Kettingbrug.
Smorgens de CityTour gedaan, (dit had Anna al voor ons geregeld). Deze bus kwam ons ophalen, liet alle mooie hotsports zien, en bracht ons weer netjes terug.
S Avonds heerlijk gegeten bij TROFEA GRILL (onbeperkt en heerlijk!). Daarna nog even op stap geweest bij Symbol (chique club).
Op zondagochtend zijn we in Szechenyi thermaalbaden geweest, een echte aanrader!
S avonds weer lekker gegeten, nabij de St.Steven Basilic, in restaurant Basilica , de persoons grill plate is een aanrader, zoveel krijg je in NL niet :-)
Kortom, super mooie stad en dank zij de goede tips van Anna, veel gezien!
Een aanrader!
Suzanne schreef op om 3:09 pm
Hallo, ik ben al 3x naar Budapest geweest,erg mooie stad,waar veel te zien is en lekker eten.Appartementen van Anna zijn erg luxe en dichtbij het centrum.Bedankt Anna voor de informatie en het regelen.
Laura Hol schreef op om 8:27 pm
In de 3e week in oktober zijn wij samen 4 dagen naar Budapest gegaan. Wij hebben het erg leuk gehad. Met de tips van de site naarbudapest.nl hebben wij erg veel gezien en gedaan. Het openbaar vervoer werkt echt super!
En de citytour die op de site beschreven staat is ook super leuk. Zowel voor jong en oud. Je ziet dan alle highlights en er word veel informatie verteld in het Engels.
Er wordt gereden in een busje maar op sommige plekken konden we er ook uit om even op eigen gelegenheid rond te lopen. Dat was erg fijn, zo konden wij even de benen strekken en zelf beslissen wat we wel en wat we niet willen doen. Het appartement ziet er echt schitterend uit, zoals op de foto’s. Er liggen reisboekjes in het Nederlands over de stad, dat is erg fijn. Het appartement is centraal gelegen, vlak bij de Donau. Je kan lopen naar de stad maar de metro en de tram zijn dichtbij en dan ben je sneller in de binnenstad. Wanneer je de tram neemt, reis je langs de Donau, een erg mooie route. Het is raadzaam om een meerdaagse openbaar vervoer kaart te kopen, dan ben je stukken voordeliger uit.
Leuke activiteiten die wij hebben gedaan zijn: de city tour, de grotten bezocht, Arena plaza shoppingcentre, dierentuin, badhuis, market, Margaret eiland, rondvaart, uitgaan. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad en gaan graag een keer terug!
Bedankt Anna!
Groetjes, Ellen en Laura