Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
Dagmar de Waal schreef op om 7:22 pm
Beste Anna,

Net 1 dag terug uit Budapest en wil terug!! Heb het ontzettend naar mijn zin gehad daar; ontzettend mooie stad met veel cultuur en het appartement was ook helemaal top (goede locatie en heel mooi ingericht)! Citytour was ook zeer goed bevallen; in korte tijd veel van de stad gezien. Verder heerlijk gegeten en terrasjes gepikt. Voor ieder wat wils in Budapest! Hoop snel weer terug te komen, heel erg bedankt voor jouw tips en organisatie!! Klasse!

Dagmar de Waal
Jolanda Verschuren schreef op om 5:37 pm
Hoi Anna,

Wat hebben we een geweldige 5 dagen gehad in Budapest mede dankzij jou tips, de door jou aanbevolen stadstour en badhuis met heerlijk massage en natuurlijk niet te vergeten jouw mooi verzorgde appartement. Het weer zat ons ook mee we hebben zelfs 3 dagen 28 graden gehad (heerlijk om lekker te flaneren)Het openbaar vervoer is ook perfect geregeld.
We hebben heerlijk iedere avond in de Joodse wijk in zeer gezellige restaurantjes gegeten en 's ochtends vroeg lekkere broodjes gehaald voor bij het ontbijt van het bakkertje in de straat. Vanaf Budapest airport is het ook heel makkelijk om bij het appartement te komen. Wij gaan zeker nog een keer terug. Groetjes van Jolanda en Jan uit Rotterdam
Fam. Nederlof schreef op om 11:40 am
Hallo Anna,

Leuk dat jullie op de heenreis toevallig naast ons kwamen te zitten in het vliegtuig. We hebben een heel leuke tijd gehad in Budapest, mede dankzij jullie goede tips. De city tour was echt leuk, al viel het weer een beetje tegen. Gelukkig konden we later die week, op een zonniger tijdstip, beter van het schitterende uitzicht genieten.
Margriet schreef op om 7:22 pm
Beste buren in het vliegtuig,

Wat een mooie site hebben jullie! We hebben een geweldige tijd gehad in Budapest. Dank voor alle goede tips!

Groetjes, Margriet
Dick en Keet de Waal schreef op om 9:14 am
Beste Anna,

We hebben een geweldige week in Budapest doorgebracht, mede door het supermooie appartementI waar we zaten, van alle gemakken voorzien en op loopafstand van metro, tram en winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Ook appartement II, waar een vriend van ons verbleef, is supermooi ingericht. Wat een smaak!!De Ideal City tour, die je voor ons geregeld had is een aanrader. We hadden trouwens een geweldige gids.Ook de openbaar vervoerkaart, die je voor ons al op de tafel had klaargelegd is een uitkomst. Het openbaar vervoer is goed geregeld in Budapest!.De champagne die koud voor ons klaar stond smaakte uitstekend, heel leuk! Ik zal een ieder die van plan is naar Budapest te gaan naar jouw site verwijzen, want een mooier verblijf dan in één van de appartementen kan ik me niet voorstellen en je hoeft maar iets te vragen en je regelt het. Bedankt voor een gweldige herinnering aan Budapest. Dick en Keet de Waal