Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
anna schreef op om 7:40 pm
"Het was een prachtige ervaring Budapest te "beleven" vanuit een supermooi appartement op loopafstand van de Metro. De tips van Anna waren stuk voor stuk de moeite waard. Budapest wordt niet voor niets het Parijs van het Oosten genoemd. Als je een paar dagen de tijd hebt gewoon doen zouden wij willen zeggen.
Barbara en Paul de Beer Stein"
Licisca Kruse en Jacques Teuwen schreef op om 11:12 am
Begin januari hebben we Budapest bezocht. De persoonlijke adviezen van Anna, ( van NaarBudapesst)hebben ons de mooiste plekjes, beste restaurants, winkeltjes enz van Budapest laten zien. Een wereldstad.
Geweldige opera een must voor iedere muziekliefhebber.

Het gastenverblijf van naar Budapest is uniek te noemen. Schoon, modern en comfortabel. Een prima ligging, in no time in de binnen stad. Prijs-kwaliteits verhouding zeer goed.

Een aanrader voor liefhebbers van steden trips.

Licisca & Jacques
Hendrik, Marjon schreef op om 6:03 pm
We zijn in oktober 2011 vijf dagen in het app geweest. Accommodatie ziet er echt keurig verzorgd uit. De ligging tov metro maakt de hele stad binnen handbereik. Anna heeft veel tips geleverd. Laat Anna een rondtoer door de stad organiseren en je hebt echt een topdag. Budapest was ook voor onze 2 meiden (groep 7 en 8) erg interessant. Een prachtig zwembad, zoals we dat in nederland niet hebben, een prachtcircus, goede metro, veel shops en bijzonder veel cultuur maakt Budapest erg geschikt voor een gezinsreis. Vliegen met wizzair.air kan ik tevens aanbevelen.