Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
50 berichten.
Anja heeft geschreven op om 12:47 pm
Last visit to Budapest. Stayed overnight in Anna's apartment. Beautiful apartment fully equipped. With tips from Anna seen the beautiful places of Budapest.
Anja heeft geschreven op om 12:42 pm
Afgelopen dagen een bezoek gebracht aan Budapest. Overnacht in het appartement van Anna. Mooi appartement van alle gemakken voorzien. Met tips van Anna de mooie plekjes van Budapest gezien.
Petra uit Haaren heeft geschreven op om 6:33 pm
Wij hebben n heerlijke 4 daagse stedentrip gehad naar Budapest samen met onze jongens van 15 en 11 jaar. Ook zij hebben genoten mede dankzij de leuke tips van Anna. Wij hebben de stad verkent op de fiets, met segways en de metro/tram onder het genot v mooie afwisselende bezienswaardigheden en lekker eten. De termaalbaden op Magreteiland zijn heerlijk voor jezelf en er is genoeg avontuur voor kinderen. Er is een fijne goede verbinding met de metro vanaf het appartement naar het centrum. Het appartement is leuk ingericht, schoon/fris en heeft fijne bedden. En s morgens genoten we v n heerlijk ontbijtje met verse broodjes op het balkon. Al met al Budapest is verrassend en een aanrader met kinderen. Lieve Anna dankjewel voor de ontzettende leuke herinneringen. De vriendelijkheid van jou en de Hongaren heeft ons hart verovert. Xxx
Marco uit Amsterdam heeft geschreven op om 6:58 pm
Ik ben in 2014 een week lang in een appartement in Budapest geweest. Anna was een goede gastvrouw, ze kwam naar ons toe op Eindhoven airport met alle informatie. Ontzettend leuke en vriendelijke vrouw die je wegwijs kan maken in Budapest. Het appartement stond midden in het centrum van Boedapest en vandaaruit kon je overal terecht. Een leuke week in een prachtige stad. Dit is zeker een aanrader om dit via Anna te doen.
Danielle heeft geschreven op om 10:08 am
Ik kan het van harte aanraden om een trip naar Budapest door Anna te laten regelen.
Budapest is een mooie stad waar heel veel te zien en te doen is, 4 dagen is eigenlijk niet genoeg. Maar met de uitgebreide tips en adviezen van Anna en de trips die ze desgewenst regelt is goed geregeld en ga je zorgeloos op reis.
Het appartement is netjes verzorgd, alles is aanwezig en centraal gelegen. Binnen 15 minuten ben je met de diverse trams in het centrum.
Kortom, voor herhaling vatbaar.