Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
Herman en Anita Winnemuller uit Beuningen schreef op om 6:58 pm
Heerlijke dagen gehad in Budapest. Dankzij Anna is dit mogelijk gemaakt. In overleg met Anna hebben wij een progamma samen gesteld. Een rondleiding door Budapest met Agens Hursányi. Avond boottocht over de Donau, heerlijke wijn proeverij. Anna’s appartement is gelegen vlakbij het centrum. Met de tram ben je binnen 15 min. overal.
Romy schreef op om 2:19 pm
Januari 2022

We hebben vier fantastische dagen in Anna's Appartment gehad, en hebben niets dan lof!

Het appartement was brandschoon, modern en gelegen op een ideale locatie.

Een zeer welkom ontvangst, en de persoonlijke tips van Anna maakten het bezoek aan Budapest één om niet snel te vergeten.

We hopen zeker nog eens terug te komen!
Ine Knuever uit Eindhoven schreef op om 9:25 pm
Met dank aan Anna!
Een geweldig verblijf in haar appartement en alles wat zij geregeld had was TOP.
Een nederlandstalige gids, Agnes, die enorm veel wist te vertellen over de geschiedenis van Budapest, maar ook alle weetjes en leuke plekjes.
Een stad van contrasten. Geschiedenis en hedendaagse cultuur 👏😅👌
Cisca Ansem uit Amsterdam |Gyümölscény schreef op om 3:37 pm
Weer eens een drietal nachten bij Anna verbleven in het Appartement aan de Dandar utca. Een lekkere uitvalsbasis voor een heerlijk bezoek aan Budapest. Het blijft een fantastisch mooie stad. Ook in deze bizarre maar ook bijzondere tijden. Heerlijk rustig. Genieten om de ‘National Gallery’ ’ te bezoeken en op je gemak door de zalen te dwalen. Ook zomaar het parlement bezocht op de dag dat we het bedachten. Eerder lukte het nooit om kaarten te krijgen. Kortom, geen gek idee om de stad weer eens te bezoeken.
Jan en Wilma vd hout uit Veldhoven schreef op om 9:28 am
Juni 2019 -Wij sluiten ons helemaal aan bij de andere recensies vol lof over alles en het welkom in het mooie appartement , ook wij hebben genoten van de prachtige stad Boedapest en de plekken die Anna heeft aangeraden .

Veel dank Anna voor alles ( Top )

Gr Jan en Wima vd Hout ...