Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
Mike & Danielle van Rooij uit Eindhoven schreef op om 6:58 pm
Wij zijn afgelopen carnavalsvakantie naar het appartement van Anna gegaan met onze 2 kids. Het was een heerlijke mooie week en hebben genoten van de mooie stad en het heerlijke appartement van Anna. Vooraf hebben we veel tips gekregen van Anna en heeft zij diverse excursies voor ons gereserveerd o.a. boottocht over de Donau. Ook heeft Anna diverse restaurants voor ons besproken. We hebben veel gezien, veel gelopen...wat een mooie stad. De kids (12 en 15) hebben het ook heel leuk gehad. Kortom, voor herhaling vatbaar om nog eens terug te gaan naar Budapest. Anna bedankt voor alles, het was top!
Linda schreef op om 5:30 pm
Hoi Anna!

Budapest was geweldig! De uitzichten op en vanaf de Donau waren oogstrelend! Onder de indruk van het parlementsgebouw, ook de rondleiding gedaan, indrukwekkend! De mensen waren bijzonder vriendelijk, heerlijk gegeten en gedronken met als hoogtepunt de wijnproeverij!! We hebben genoten en gelachen, de gastheer deed het top, wat een lieve, grappige en aimabele man! Echt superbedankt voor je interventie, ik heb al veel mensen over jou, je appartement, de wijnproeverij en Budapest verteld!
We komen zeker terug, mooie herinneringen gemaakt.

Lieve groetjes,
Linda Bruggeling
Jos Poppelaars uit Berlicum schreef op om 10:08 am
Van 26-8-2018 tot 2-9-2018 waren we te gast in het appartement van Anna,vlak bij het centrum van Budapest.Een ruim appartement met alles erop en eraan,airco en flesjes water en schnapps in de koelkast.
We waren door Anna zowel mondeling als per mail goed voorbereid op de vele mogelijkheden die de stad ons te bieden zou hebben.
De eerste avond had ze voor ons in het prachtig gelegen Halaszbasthya restaurant in de burcht met uitzicht over de Donau en de stad een tafeltje geregeld in een prive nisje.
De volgende dag een privé rondleiding door de stad met een Nederlandssprekende gids ,waarna we de rest van de week snel onze weg konden vinden.Er valt in deze stad veel prachtige cultuur te bewonderen en ook het eten was met de tips van Anna top.
Kortom een heerlijke week en voor ieder aan te raden.
Anja schreef op om 12:47 pm
Last visit to Budapest. Stayed overnight in Anna's apartment. Beautiful apartment fully equipped. With tips from Anna seen the beautiful places of Budapest.
Anja schreef op om 12:42 pm
Afgelopen dagen een bezoek gebracht aan Budapest. Overnacht in het appartement van Anna. Mooi appartement van alle gemakken voorzien. Met tips van Anna de mooie plekjes van Budapest gezien.