Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
51 berichten.
Susanne heeft geschreven op om 2:11 pm
In juni met de gastvrouw zelf naar Budapest geweest(4de keer),dit maal naar wijnfeest in Etyek geweest,echt gezellig met folkloristisch eten en muziek,verder een mooie boottocht over de Donau met Jazzmuziek en 3-gangen diner gehad en in Orpheus met Anna en vriendin naar een Broadway avond geweest. Kortom Budapest is een super trendy stad die veel te bieden heeft in combinatie met de mooie appartementen van Anna in het centrum.. Dagelijks vluchten met Wizzair vanuit Eindhoven Airport!!
irina heeft geschreven op om 7:17 am
Begin oktober een paar dagen met mijn moeder naar budapest geweest. aankomen in een prachtig, luxe en ruim apppartement.Met 3 tramhaltes ben je zo in de binnenstad. Genoeg mogelijkheden in budapest van cultuur, tot winkelen, heerlijk eten. Kortom 3 mooie dagen en zeker voor herhaling vatbaar!

groetjes irina
Annelies en Frits heeft geschreven op om 7:22 am
Ook Wij zijn van 2 tot 6 oktober in het appartement van Anna geweest.
In een woord GEWELDIG.
We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de goede tips van Anna.
De rondtour en de rondvaart bij avond ( incl. Champagne)waren het hoogtepunt.
Ook hebben we fietsen gehuurd wat zeker een aanrader is!
Prachtige stad, fijn verzorgd appartement!
Anna bedankt.
Andre Hazekamp heeft geschreven op om 8:21 am
Geweldige 4 dagen gehad in Budapest in een appartement van Anna Balazs, met o.a. een boottocht in de avond en dan het parlementsgebouw zo sprookjesachtig verlicht te zien vanaf het water. Dank voor de vele goeie tips en het regelen van een citytour en deze boottocht!
Arjan Endhoven en Andre Hazekamp
Kaitlin and David heeft geschreven op om 6:44 pm
We stayed for 5 days and it was a great trip! Anna was a great help for us to decide what sites/attractions we should pack into the holiday. A nice personal touch!

The apartment was easy to get to from the airport, and was very nicely decorated. It was great to have a bakery and grocery stores so nearby too.

Close to tram and metro lines so it was very easy to get to the city centre and back.

We did a 3hour city tour which took us to main highlights in Buda and Pest, lovely views and lovely pictures. This was arranged for us by Anna, and also tickets for the Formula 1 race.

Great restaurants and bars were recommended to us so we had a great time in the evenings.

Overall, a great trip and we want to go back!