Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
50 berichten.
Jacco Schilperoort heeft geschreven op om 6:55 am
Met de hele familie een lang weekend naar Budapest geweest. Twee appartementen genomen. We waren met z'n zevenen. Heerlijk ruim en schoon en op een prima locatie. Zelfs de champagne stond klaar. Openbaar vervoer om de hoek maar ook ook lopend is alles prima bereikbaar. leuke buurt met cafes winkelstjes en restaurants! Kortom aanrader!
Joep en Riky Thurlings heeft geschreven op om 3:13 pm
Via de kerstmarkt bij de Wasvenboerderij in Eindhoven kwamen we in contact met Anna Balasz. Naar aanleiding van een folder en haar site besloten we de gok te wagen: begin april 2014 naar Boedapest. Daar hebben we absoluut geen spijt van! Een schitterend en goed geoutilleerd appartement (nr 1) zowat midden in de stad, waardoor alles wat je maar wil zien met tram en metro binnen de kortste tijd te bereiken is. Je hoeft niet eens pantoffels mee te nemen, want die staan ook voor je klaar. En door de vele tips die Anna ons gaf, voelden we ons meteen thuis in Boedapest. De (haast persoonlijke) citytour die zij voor ons regelde, is een echte aanrader. Op ons verzoek had Anna ook kaartjes voor het ballet Romeo en Julia in het operagebouw geregeld. Dat was een geweldige ervaring! Eerder die week maakten we al een rondleiding in de Opera mee. Ook dat is aan te bevelen (maar dan zonder miniconcert, want dat was een aanfluiting). We zijn een hele week in Budapest geweest, maar dat was nog te kort om alles wat we hadden willen bekijken, zoveel bijzonderheden zijn daar te zien! En we hadden de hele week schitterend weer. Ons programma in het kort:
Bezoek aan St.Stefansbasiliek, Citytour, orgelconcert in St.Stefans, Centrale Markthallen, met fietskar over het Margaretha-eiland, rondleiding in het Parlement, museum der beeldende kunsten bezocht, Lentefestivalconcert bijgewoond, café New York; buiten de stad: stoeltjeslift op Johannisberg en Elisabeth-uitkijktoren; rondleiding Opera, Alexander Bookcafé; hele dag in Széchenyi-badhuis; met de funiculaire omhoog, Burchtwijk bezocht met oudste café van Hongarije: Ruzwurm, uitzicht over Pest vanaf koepel St.Stefans.
Met z’n tweetjes reisden we 8 dagen rond in Budapest (metro, bus, tram):
Voor 2x transferticket (bus en metro naar omgeving appartement) en 2x zevendaagse travelcards betaalden we HUF 10960 = € 37
Aanbevelenswaardige eetgelegenheden: restaurant boven in centrale Markthallen (zelfbediening), Rivaldo (tussen Burchtwijk en kasteel ), Robinson achter het Heldenplein, Klassz aan de Andrassy Ut naast het Book-café.

Joep&Riky Thurlings, april 2014
Kathy Grellmann heeft geschreven op om 8:12 pm
We spent 4 days in Budapest at one of the Naar Budapest apartments. Anna was fantastic in helping me organize my trip including arranging a tour with and evening boat tour. It took the stress of trying to communicate in Hungarian and was also pre arranged so we could start our trip early the next day.Coming from the airport there were easy directions via the tram with a 5-10 minute walk to the apartment. It is not in the center but easy to get to once you figure out the transportation. We went to both the baths, saw a string/organ performance and ate very well. We loved coming back to a well equipped apartment to relax,and regroup. It was clean, modern and had wifi.
Jelmer heeft geschreven op om 1:56 pm
Heel mooi appartement, voor een prima prijs. Niet direct in het centrum maar met openbaar vervoer ben je er in 5 minuten wandelen en 5 minuten met de tram.
In het appartement was echt overal aan gedacht.
En Budapest is gewoon een heerlijke stad.
Michel Peels heeft geschreven op om 4:11 pm
Wij zijn in januari 2014 een lang weekend naar het mooie Budapest geweest en overnacht in appartement nr.2.
De ligging van het appartement is zeer gunstig, je kan tram 2 pakken naast de Donau, en zo kom je gemakkelijk in het centrum bij de Kettingbrug.
Smorgens de CityTour gedaan, (dit had Anna al voor ons geregeld). Deze bus kwam ons ophalen, liet alle mooie hotsports zien, en bracht ons weer netjes terug.
S Avonds heerlijk gegeten bij TROFEA GRILL (onbeperkt en heerlijk!). Daarna nog even op stap geweest bij Symbol (chique club).
Op zondagochtend zijn we in Szechenyi thermaalbaden geweest, een echte aanrader!
S avonds weer lekker gegeten, nabij de St.Steven Basilic, in restaurant Basilica , de persoons grill plate is een aanrader, zoveel krijg je in NL niet :-)
Kortom, super mooie stad en dank zij de goede tips van Anna, veel gezien!
Een aanrader!