Gastenboek

Laat hier een reactie achter!

 
 
 
 
 
 
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
Andre Hazekamp schreef op om 8:21 am
Geweldige 4 dagen gehad in Budapest in een appartement van Anna Balazs, met o.a. een boottocht in de avond en dan het parlementsgebouw zo sprookjesachtig verlicht te zien vanaf het water. Dank voor de vele goeie tips en het regelen van een citytour en deze boottocht!
Arjan Endhoven en Andre Hazekamp
Kaitlin and David schreef op om 6:44 pm
We stayed for 5 days and it was a great trip! Anna was a great help for us to decide what sites/attractions we should pack into the holiday. A nice personal touch!

The apartment was easy to get to from the airport, and was very nicely decorated. It was great to have a bakery and grocery stores so nearby too.

Close to tram and metro lines so it was very easy to get to the city centre and back.

We did a 3hour city tour which took us to main highlights in Buda and Pest, lovely views and lovely pictures. This was arranged for us by Anna, and also tickets for the Formula 1 race.

Great restaurants and bars were recommended to us so we had a great time in the evenings.

Overall, a great trip and we want to go back!
Patrick en Sabine schreef op om 10:30 am
Via een brochure op Eindhoven Airport is Patrick in contact gekomen met Anna. Als verrassing heeft hij een weekendje Budapest voor ons geboekt. Het appartement waar we terecht kwamen was was modern ingericht en prima in orde. Er stond zelfs een flesje champagne voor ons klaar. Het appartement lag op prima afstand van het centrum. Met de tram waren we in 5 minuutjes in de binnenstad. Op de eerste dag hebben we een city-tour gehad, geregeld door Anna. Bijna privé en alle hotspots van de stad gezien. In de avond hebben we een boottocht over de Donau gehad, ook door Anna geregeld, leuk om de stad in het donker te zien als alle highlights mooi verlicht zijn. Wat heeft de stad veel moois te bieden. Een van de hoogtepunten dit weekend was de musical "The phantem of the opera". Anna heeft last minute nog kaartjes voor ons kunnen regelen, en we hebben tussen de Hongaarse burgers genoten van een Hongraarse musical, wauw! Echt aan te raden!
Anna, bedankt voor alles wat je voor ons hebt geregeld, wat een service! Als we je een cijfer mochten geven kreeg je een 10+. Wie weet tot een volgende keer.

groeten Patrick & Sabine
Jacco Schilperoort schreef op om 6:55 am
Met de hele familie een lang weekend naar Budapest geweest. Twee appartementen genomen. We waren met z'n zevenen. Heerlijk ruim en schoon en op een prima locatie. Zelfs de champagne stond klaar. Openbaar vervoer om de hoek maar ook ook lopend is alles prima bereikbaar. leuke buurt met cafes winkelstjes en restaurants! Kortom aanrader!
Joep en Riky Thurlings schreef op om 3:13 pm
Via de kerstmarkt bij de Wasvenboerderij in Eindhoven kwamen we in contact met Anna Balasz. Naar aanleiding van een folder en haar site besloten we de gok te wagen: begin april 2014 naar Boedapest. Daar hebben we absoluut geen spijt van! Een schitterend en goed geoutilleerd appartement (nr 1) zowat midden in de stad, waardoor alles wat je maar wil zien met tram en metro binnen de kortste tijd te bereiken is. Je hoeft niet eens pantoffels mee te nemen, want die staan ook voor je klaar. En door de vele tips die Anna ons gaf, voelden we ons meteen thuis in Boedapest. De (haast persoonlijke) citytour die zij voor ons regelde, is een echte aanrader. Op ons verzoek had Anna ook kaartjes voor het ballet Romeo en Julia in het operagebouw geregeld. Dat was een geweldige ervaring! Eerder die week maakten we al een rondleiding in de Opera mee. Ook dat is aan te bevelen (maar dan zonder miniconcert, want dat was een aanfluiting). We zijn een hele week in Budapest geweest, maar dat was nog te kort om alles wat we hadden willen bekijken, zoveel bijzonderheden zijn daar te zien! En we hadden de hele week schitterend weer. Ons programma in het kort:
Bezoek aan St.Stefansbasiliek, Citytour, orgelconcert in St.Stefans, Centrale Markthallen, met fietskar over het Margaretha-eiland, rondleiding in het Parlement, museum der beeldende kunsten bezocht, Lentefestivalconcert bijgewoond, café New York; buiten de stad: stoeltjeslift op Johannisberg en Elisabeth-uitkijktoren; rondleiding Opera, Alexander Bookcafé; hele dag in Széchenyi-badhuis; met de funiculaire omhoog, Burchtwijk bezocht met oudste café van Hongarije: Ruzwurm, uitzicht over Pest vanaf koepel St.Stefans.
Met z’n tweetjes reisden we 8 dagen rond in Budapest (metro, bus, tram):
Voor 2x transferticket (bus en metro naar omgeving appartement) en 2x zevendaagse travelcards betaalden we HUF 10960 = € 37
Aanbevelenswaardige eetgelegenheden: restaurant boven in centrale Markthallen (zelfbediening), Rivaldo (tussen Burchtwijk en kasteel ), Robinson achter het Heldenplein, Klassz aan de Andrassy Ut naast het Book-café.

Joep&Riky Thurlings, april 2014