Persoonlijk programma

Gratis op maat gemaakt programma als je bij Anna verblijft

Boeken bij Anna betekent meer dan het huren van een plek waar je je hoofd te ruste kunt leggen. Verblijf je bij Anna, laat haar dan vooral vooraf weten wat je verwachtingen zijn van de trip. Wanneer ze weet wat jij wilt, zal ze met die ideeën aan de slag gaan en uitzoeken wat ze voor je kan regelen. Ze stelt een GRATIS op maat gemaakt programma voor je op.

Door haar kennis over de buurt heeft ze al honderden mensen geholpen om de ideale trip samen te stellen. (Gastenboek)

Met de informatie die jij haar geeft, gaat zij op zoek naar de mogelijkheden en laat je weten welke opties er zijn. Door deze samenwerking kun jij een weloverwogen beslissing nemen wat je wilt doen en wanneer.

Wil je bijvoorbeeld een bepaald thermaal bad op zaterdag bezoeken, dan zal ze je vertellen dat dit een prima keuze is, maar dat de baden op zondag gratis te bezoeken zijn. Of misschien ga je liever op een minder drukke dag. Die informatie kan ze je ook geven.

Anna wil dat net zo enthousiast bent over de stad als zij dat is en ze zal alles doen dat in haar macht ligt om dat te bereiken. Zowel voor, tijdens als na je verblijf.

Wat je interesses ook zijn, welke behoeften je ook hebt en wat je budget ook is, Anna zal je gids zijn en ervoor zorgen dat je Boedapest optimaal kunt beleven.

Stuur haar vandaag nog een bericht en begin met het plannen van je volgende reis.