Waarom Anna’s appartement de beste keuze is

Appartement van Anna

Anna’s appartement is ideaal voor mensen die Boedapest nog niet kennen en mensen die het echte Boedapest willen beleven. Anna kent veel mensen in de buurt en weet alles wat er speelt in de magische stad.

Als je een appartement bij haar boekt, krijg je meer dan alleen iemand die je binnenlaat. Ze biedt je ook uitstekende service voor, tijdens en na je verblijf. Ze zal je helpen om alles uit de stad te halen, of je nu op een zakenreis bent, een romantisch weekendje weg wilt beleven of een gezinsvakantie verwacht.

Waar je ook naar op zoek bent, Anna zal je helpen met een op maat gemaakt programma, aangepast aan jouw behoeften en budget.

Heb je op internet iets gevonden dat je graag wilt doen, maar heb je geen idee hoe je dit kunt plannen? Geen probleem. Wil je meer informatie over lokale hotspots? Geen probleem. Wil je een surpriseparty of een verloving vieren? Anna regelt het voor je.

Meer informatie over het appartement 

Waarom Anna’s appartement de beste keuze is

Als je kiest voor Anna’s appartement, dan krijg je niet enkel een plek om te slapen. Je krijgt namelijk iets dat geen enkel hotel je kan bieden. Er zijn vier belangrijke redenen om voor haar appartement te kiezen in plaats van voor een verblijf in een accommodatie waar het personeel enkel werkt omdat het zijn geld moet verdienen.

Laten we de vier redenen om voor Anna’s appartement te kiezen eens iets nader bekijken.

Anna zelf.

Anna is een persoon die werkelijk geeft om ieder van haar gasten. Ze zal alles doen dat in haar macht ligt, om je de meest prettige vakantie te laten beleven. Of je nu op zoek bent naar iemand die je helpt een persoonlijk programma op te stellen, of je wilt privacy en enkel contact wanneer nodig, ze staat altijd voor je klaar.

Een huiselijke omgeving.

Het appartement biedt ruim plaats voor 2-4 personen (op aanvraag is het mogelijk met meer personen te verblijven). Je hebt toegang tot de parkeergelegenheid, gratis WiFi, airconditioning, was- en droogfaciliteiten en nog veel meer. Wanneer je in Anna’s appartement verblijft, weet je zeker dat je je er thuis zal voelen.

Bruisende omgeving.

Anna’s appartement vind je in een omgeving gevuld met koffiehuizen, bakkerijen, lokale winkeltjes en talloze restaurants, zodat je je niet hoeft te vervelen. Als je op zoek bent naar een verblijfplaats tussen de lokale bevolking, dan is dit de ideale plek om neer te strijken. Bekijk onze gids over de omgeving om te zien wat er allemaal te beleven valt.

Locatie, locatie, locatie.

Het appartement ligt dicht bij het hart van de stad, maar toch heb je er geen last van al het voorbijrazende verkeer en alle geluiden. Bijna overal ben je in enkele minuten en toch kun je je ieder moment terugtrekken in de huiselijke omgeving.

Over de omgeving: de buurt rondom het appartement